2014. augusztus 31., vasárnap

Kritika #18

A nevem Lily
Blog címe: A nevem Lily
Blog írója: Szöszikapitány

Kinézet:
Nem tudok mit írni a designról. Csak az elmúlt két hétben három különböző volt és úgy tűnik még mindig dolgozol rajta. A jelenlegi kinézet semmiképpen sem jó, teljesen semmitmondó. A modulsáv üres, hiányzik belőle szinte minden. Valójában őszintén remélem, hogy tényleg dolgozol még rajta, így nem is szeretnék semmit írni róla, mert csak sorolni lehetne a hiányosságokat.

Történet:
Kezdjük ott, hogy még csak az első rész van fenn és még nem lehet tudni róla semmit. Nem egyszer elolvastam és végig csapongónak tűnt. Név szerint bemutattad a szereplőket, bár sokat nem árultál el róluk. A beszélgetések véleményem szerint össze vannak csapva, úgy tűnt számomra, hogy ki akarsz emelni egy-két eseményt és azokat mindenképpen meg akarod írni, mindegy hogy hogyan is mutat magában a fejezetben. A rész végén pedig szintén ugyanúgy valami teljesen légből kapott esemény történik, de az legalább talán már a következő rész alapját fogja képezni.
Azt tanácsolom, hogy próbáld meg kicsit jobban összeszedni a gondolataidat.

Írásmód:
Az írásmódodról sem tudok sokat megállapítani az olvasottak alapján. Leírásaid szinte egyáltalán nincsenek, ami hiba, ráadásul a párbeszédeidet is színesíthetnéd egy kicsit. A szókincsedről nem tudok nyilatkozni, mivel nincs fenn túl sok rész, amit alapul tudnék venni ennek megállapításához. Szóismétlésekkel és helyesírási hibákkal nem találkoztam, ami jó dolog, gratulálok. Valamint félreütéseket sem láttam, ami azt jelzi, hogy azért odafigyelsz arra, ahogyan írsz.

Megjegyzések:
Mivel úgy tűnik számomra, hogy még bőven munkálatok folynak, ezért úgy döntöttem, hogyha utólag arra a döntésre jutsz, hogy nem szeretnéd a kritikát, rendben van. Nyugodtan írj itt vagy akár e-mailben és ebben az esetben e fogom szedni. Ha mégis szeretnéd, hogy megmaradjon, természetesen marad.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát, igyekszem javítani a hibáimon. Nyugodtan maradhat a bejegyzés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szöszikapitány!

      Szívesen elkészítettem a kritikát és rendben van, maradni fog. Sok sikert a továbbiakban!

      by: Kathy F.

      Törlés